Om oss

Omdal Transport AS er et veldrevet, familieeid transportselskap som holder til på Ualand i Rogaland.

Vi har over 50års erfaring, og har dyktige medarbeidere både i administrasjonen og i bilene som hver dag arbeider mot et felles mål; å tilby den beste transporttjenesten til våre kunder. Kvalitet, trygghet og service er ord som gjenspeiler Omdal Transport AS. Vi skal holde et høyt nivå også på materiell, slik at våre kunder har tillit til at vi får jobben gjort på en trygg og sikker måte til avtalt tid.

Vi har historikk tilbake til 1971 da Jostein Omdal Transport ble etablert. Da begynte Jostein Omdal forsiktig med kun én bil og kjørte alt fra asfalt til jus, og hadde kontor hjemme på loftet. Etter hvert som årene gikk ble kundemassen og bilparken utvidet. I 1998 ble Omdal Transport AS startet. Da hadde bedriften totalt åtte biler. I årene som kom ble vi større og større transportør for vindusfabrikken NorDan AS på Moi. Vi har senere bygget oss et moderne kontor, hvor vi også leier ut både butikk-, lager- og kontorlokaler. Videre har Vartdal Plast AS bygget fabrikk på Ualand, og vi er deres hoved transportør av isopor fra fabrikken. Det var i denne forbindelse at vi også fikk et nytt, flott lagerlokale. I 2011 startet vi opp firmaet Omdal Transport Øst AS som holder til i Drammen. Her drifter vi terminal og utkjøringer for NorDan AS.

Jostein Omdal har vært daglig leder i hele perioden og styrt bedriften trygt fremover helt til 2012 da neste generasjon, Jarle Omdal overtok lederstolen. Omdal Transport AS har hele tiden hatt en jevn og trygg vekst. Vi har i dag en variert og moderne bilpark bestående av totalt tretti biler. Vi er stolte av vår sunne utvikling, og gleder oss til fortsettelsen.